Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Кой беше колегата днес вечерта с 164-ката, която са щели да я ограбват и ме попита за автоморга, за да търси дръжка ?
    Alfa Romeo 155 8V MY95 SPORT 126HP Running on LPG Injection

Comment

• Масленозелена 145 СА2047 на влизане по Ботевградско в София с клубен стикер на задното стъкло, да си признае кой е
      145 1.7 16V Boxer

Comment

• Поздрави за колегата със сивата 145-ца в Младост до метростанцията

Мина покрай мен ама малко късно го видях

CA6639 или нещо от сорта?
        Alfa Romeo 155 1.8TS '93
        Alfa Romeo 146 1.9JTD '99

Comment

• Привидя ми се Светльо - Дигитал-а на Околовръстното при ОМВ Бъкстон към 22ч
          156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
            Привидя ми се Светльо - Дигитал-а на Околовръстното при ОМВ Бъкстон към 22ч
            Сатаничке, вие с Жорката не мърдате от това ОМВ бре, зема и аз да дойда с моя леген
            Alfa Romeo 155 8V MY95 SPORT 126HP Running on LPG Injection

Comment

• Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
              Вчера към 20:20 часа по Гешов, после по бул.България и ул. Нишава карах с Бонев - мигах, светках, махах - явно ме взе за луд и не ме позна с червеното фиатче
              Хахахахаха, не съм те взел за луд баце, ама много късно ми мина през акъла. Другия път светкай и свиркай по-силно, щото обичам да слушам силно музика и карам с тъмни очила! Няма да те пропусна следващия път, може да спрем да се видим.
              Поздрави и съжелявам за пропуска!
              sigpic
              Subaru Legacy 3.0 H6
              Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
              0888 511 533 - Бонев

Comment

• Първоначално публикувано от aRm Покажи съобщение
                Сатаничке, вие с Жорката не мърдате от това ОМВ бре, зема и аз да дойда с моя леген
                хаха, не е вярно бе, случайно бях там и замалко
                156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Снощи сиво ГТВ с регистрация ЕН ми беше на гости в Борово
                  GTV 2.0 TS '95
                  Alfa 145 1.6 Boxer '96 - ex

Comment

• Вчера надвечер черна форумна 155-ца в Елин Пелин, но не можах да видя ника на предното стъкло.

Към 20.00-21.00 на цариградско откъм бриколажа се включваше синя 145-ца с номер 5252 и после слезе към 4-ти км.
                    Alfa Romeo 164 2.0 TS/M1; V1 Medium `92; Matra Murena `83;
                    Mercedes S 430 4 matic `02; Opel Corsa C XE 2.0 16V `05
                    Peugeot Traveller `17 2.0 HDI 180 h.p.; Mitsubishi Pajero `94 2.5 TDI
                    Iveco S 59 2.5 TDI; Peugeot Boxer 1.9 `95

Comment

• На кой днес му вдигнаха с паяк червеното ГТ? Близо до медицинска академия?

Comment

• Една клубна 155-ца е прекарала миналия уйкенд в Несебър.

П.П.
                        Сори за качеството на снимката, ама в полеви условия е така
                        Дано някой успее да се саморазпознае
                        Attached Files
                        AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
                        Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

• Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
                          Вчера към 20:20 часа по Гешов, после по бул.България и ул. Нишава карах с Бонев - мигах, светках, махах - явно ме взе за луд и не ме позна с червеното фиатче
                          Аз мисля 4е те видях събота сутринта в красно село...ако на задния прозорец ти пише спагети рейс машин

Comment

• Първоначално публикувано от crocodil Покажи съобщение
                            Днес беше забелязан Ферарист да джитка с червената си 156-ца между Бизнес Парка и Технополис в Младост 4 в столицата. Трудно се пропуска.
                            Принуден съм да отрека - от седмица не съм стъпвал в СФ.....а и червената вече не я карам по улиците, че е много нелегална.....
                            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                              Принуден съм да отрека - от седмица не съм стъпвал в СФ.....а и червената вече не я карам по улиците, че е много нелегална.....
                              Без право да отричаш щото неска зареждаше газ на черната в Новозагорско
                              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                                Привидя ми се Светльо - Дигитал-а на Околовръстното при ОМВ Бъкстон към 22ч
                                От 31.07 не съм в София
                                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Working...
                                X